Erdek'te yatak kalmadı
Doluluk oranı % 100 olurken, turizm işletmecilerinin yüzleri güldü
Erdek Haber
Yayın: 30 Temmuz 2014 - Çarşamba 03:04
Güncelleme: 30 Temmuz 2014 03:04
Erdek

Erdek ve Ocaklar turistik beldeleri Ramazan Bayramı’na çok hızlı bir giriş yaptı. Her iki yöre de turist akınına uğrarken, boş yatak kalmadı. Tüm otel, motel ve turistik tesislerin doluluk oranı % 100’ü buldu. Yatak bulamayan birçok turistin, otomobillerinde bile gecelediği gözlendi.
Kavurucu sıcaklarda serinlemek isteyen bayram tatilcileri, serinlemek için denize koştu.
İlçenin Çuğra, Kanava ile Kastri Plaj bölgeleri sezonun en hareketli günlerini yaşarken plajlarda atım atacak yer kalmadı.
Tatilciler, Ramazan ayının ardından denize girmenin keyfini yaşarken, sıcak hava ve güneşin tadını çıkardı. Kimi tatilciler denize girerken, kimileri de sahilde sere serpe güneşlendi.
Erdek’e bağlı mahallelerde yer kalmadı
Erdek’teki plajların yanı sıra, ilçeye bağlı Ocaklar, Narlı, İlhan, Doğanlar, Turan, Ormanlı, Aşa ğıyapıcı ve Tatlısu Mahallelerinde ki plajlarda tatilcilerin akınına uğradı.
Bayram tatili için geldikleri Erdek ve bağlı mahallelerinde süper bir hava ve denizle karşılaştıklarını söyleyen tatilciler, tek sorunu araç otoparkı için yer bulamamak olarak işaret etti.
İlçeye yaşanan bu turizm akını, Haziran ayı ve Ramazan’ı hemen hemen boş geçiren turizm işletmecilerinin yüzlerini güldürdü.
Haber : Taygun Ertan

  • Salı 16.2 ° / 5.6 ° false
  • Çarşamba 17.8 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
1

F-16’LAR 2026’NIN İLK GÜNÜNDE GÖK VATAN SEMALARINDA

2

Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Germiyan: “Kadına şiddet, işkenceye dönüştü”

3

Elif Kumal Son Yolculuğuna Uğurlandı

4

Elif Kumal’ın aracı gölden çıkarıldı!

5

Elif Kumal'ın cansız bedeni bulundu

6

Sırra kadem basan Elif'i arama çalışmaları 7'nci gününde; dijital verilerden de sonuç alınamadı

7

Kapıdağ’daki arama kurtarma çalışmalarına Kızılay’dan kesintisiz destek